Kontakt oss gjerne om du vil avtale prøvekjøring, be om et pristilbud eller om du har noen spørsmål.

Geir N. Vikebø
  • Geir N. Vikebø
  • Daglig leder
Jon Tangen
  • Jon Tangen
  • Salgskonsulent
Tim Coucheron
  • Tim Coucheron
  • Servicekoordinator

Besøk oss

Åpningstider

Hverdager
07:00 – 16:30 (tors 19:00)
Lørdager
10:00 - 14:00

Kontakt oss

Design og Utvikling: Tada.no

Service og vedlikehold

Å eie og ta vare på din Lexus skal være enkelt. Vi er svært opptatt av at du som kunde skal være fornøyd og vi skal alltid strebe etter å gjøre ditt bilhold så sømløst som mulig.

Vi tilbyr derfor flere ulike tjenester til din bil og alt arbeid som blir gjort er alltid utført av autoriserte Lexus-mekanikere slik at du skal være helt trygg på at alt er i topp stand når du får bilen din tilbake. Ved årlig utført Lexus Service gir vi deg en rekke kundefordeler.

Lc500H Loc 33 Aw My17 2016 4

Express Service

Hos oss kan du bestille Express Service - en full service som er unnagjort på under en time! Mens du venter, kan du nyte en deilig kopp kaffe i vår flotte kundelounge, og før du vet ord av det er du tilbake på veien. Om du ønsker å prøvekjøre en av våre andre modeller i mellomtiden, er du også hjertelig velkommen til å gjøre det. Les mer om express service her.

2018 Lexus Nx My18 Gallery 003 Lifestyle 810X1080 Tcm 3169 1104002

EU-kontroll

Alle personbiler i Norge kalles inn til EU-kontroll fire år etter førstegangsregistrering. Deretter kalles den inn annethvert år. EU-kontrollen er en omfattende kontroll av din bil for å sjekke at bilen oppfyller de sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Det er du som bileier som har ansvaret for at bilen din blir kontrollert og godkjent innen fristen, men vi hjelper deg gjerne med en påminnelse når det nærmer seg dato for EU-kontroll for din Lexus. Bestiller du EU-kontroll hos oss, er bilen din i de beste hender hos våre autoriserte Lexus-mekanikere.

Ivan Vranic 512073 Unsplash

Ruteskift

Fortvil ikke dersom uhellet skulle være ute - vi hjelper deg. Hos oss reparer vi og/eller skifter ut skadet bilrute. Kontakt oss på telefon eller e-post, så setter vi opp en time for deg.

Signature Styling Hero 1920X1080 Tcm 3169 1031129

Karosseri og bilskade

Vi reparerer alt fra små til større skader. På Kokstad har vi et eget karosseriverksted der vi utfører biloppretting, hjulstilling, bulkoppretting, alt innen lakkering og smartrepair. Vi bruker kun originaldeler og godkjente reparasjonsanvisninger fra fabrikken. Kontakt oss for nærmere informasjon.