Kontakt oss gjerne om du vil avtale prøvekjøring, be om et pristilbud eller om du har noen spørsmål.

Geir N. Vikebø
  • Geir N. Vikebø
  • Daglig leder
Jon Tangen
  • Jon Tangen
  • Salgskonsulent
Bjørg Muren Opheim
  • Bjørg Muren Opheim
  • Adm-/Salgskoordinator

Besøk oss

Åpningstider

Hverdager
09:00 – 16:30 (tors 19:00)
Lørdager
10:00 - 14:00

Kontakt oss

Design og Utvikling: Iversen Skogen

Følgende personvernerklæring gjelder for Lexus Bergens nettsted, www.lexus-bergen.

Personopplysninger som behandles hos oss

Lexus Bergen samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, adresse eller opplysninger om personlige betalingskort på dette nettstedet.

Informasjon som innhentes hos oss

Kontaktskjema:
Navn og e-post adresse (registreres og sendes inn av deg som bruker).

Nettsted:

Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan vi bruker personopplysningene

Kontaktskjema:
Personopplysningene som samles inn via kontaktskjema; navn og e-post adresse, er for å kunne ta kontakt med deg for å besvare din henvendelse.

Nettsted:
Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/intensjon ved besøk til lexus-bergen.no Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Hvordan personopplysningene innhentes

Lexus Bergen samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

Kontaktskjema:

Digitalt skjema:
– for å bestille prøvekjøring
Må aktivt fylles ut digitalt av deg som bruker.

Nettsted:

Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden.

Hvordan opplysningene lagres

Kontaktskjema:
Personopplysningene som samles via kontaktskjema sendes på e-post til våre kundebehandlere for den aktuelle bilen det er sendt henvendelse på. Når henvendelsen er ferdigbehandlet vil personopplysningene slettes og ikke brukes videre i noen form for markedskommunikasjon, uten at du har gitt spesifikt samtykke om dette i dialog med kundebehandler.

Nettsted:

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Frivillig samtykke

Kontaktskjema:
Det er helt frivillig å gi fra seg kontaktinformasjon, men uten dine kontaktopplysninger vil vi ikke kunne ta kontakt med deg og følge deg opp på din henvendelse. Vi kommer ikke til å bruke disse opplysningene til annet enn å besvare din henvendelse uten at annet er avtalt, og vi vil ikke utlevere dine kontaktopplysninger til en tredjepart.
Har du spørsmål om å oppgi dine kontaktopplysninger i vårt kontaktskjema, ta kontakt med oss på e-post bergen@lexus.no eller telefon +47 555 75 700

Nettsted:

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.
NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.
Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her.

Du skal være sikker på at vi i Lexus Bergen følger de norske personvernlovene.
Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Hva er informasjonskapsler / cookies?

Lexus Bergen benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.
En cookie er ikke et program og inneholder ikke virus.

Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.

Følgende cookies brukes på lexusbergen.no

Google Analytics:
Vår samarbeidspartner Synlighet benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.


Facebook Pixels:

Vi bruker Facebook Pixel til å registrere ditt besøk på lexus-bergen.no slik at vi kan annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker denne cookie’n i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre.
Gjennom Facebook Pixles samler vi ikke inn person- eller kontaktopplysninger, kun brukerhistorikken som er samlet på cookien som er lagret lokalt på din maskin.

Les mer om Facebooks retningslinjer for databehandling her.


Kontakt oss
Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Ta kontakt med oss på e-post bergen@lexus.no eller telefon +47 555 75 700