Kontakt oss gjerne om du vil avtale prøvekjøring, be om et pristilbud eller om du har noen spørsmål.

Geir N. Vikebø
  • Geir N. Vikebø
  • Daglig leder
Jon Tangen
  • Jon Tangen
  • Salgskonsulent
Tim Coucheron
  • Tim Coucheron
  • Servicekoordinator

Besøk oss

Åpningstider

Hverdager
07:00 – 16:30 (tors 19:00)
Lørdager
10:00 - 14:00

Kontakt oss

Design og Utvikling: Tada.no

Lexus IS 300H

Oppdag Lexus

Lexus har Norges mest fornøyde bileiere. Gjennom AutoIndex har Lexus blitt kåret av nordmenn som de mest fornøyde bileiere gjennom 9 år. Hvorfor har Lexus så mange fornøyde bileiere?

Yu Kato 613711 Unsplash

Omotenashi

Omotenashi er en av de hemmelige ingrediensene i Lexus Opplevelsen. Omotenashi er det japanske ordet for gjestfrihet. Men det er så mye mer enn det. Omotenashi er kjennetegnet på den japanske kulturen, om hvordan forutse våre kunders behov og alltid levere mer enn det som forventes. Det handler om respekt og omsorg for kunden, uansett hvor lenge vi har kjent hverandre. Dette er essensen av Omotenashi, og dermed også essensen for Lexus.

Takumi Takumi Masters Dexterity Put To The Test 01 Tcm 3169 1030409

Takumi

Omotenashi handler også om omtanke for våre produkter. Streben etter perfeksjon skjer allerede på fabrikkgulvet. Her overvåkes hvert steg av en «Takumi». En Takumi er en håndverksmester, som har gjennomgått grundig opplæring over mange år. De har forpliktet seg til å skape de beste resultatene og fortsetter å bruke så lang tid som må til, for å skape eksepsjonelle biler og forbløffende opplevelser, idet de sammenfører tradisjonelle teknikker med moderne teknologier. En Lexus gjennomgår som regel over 3000 ulike kontroller innen den ruller ut fra fabrikken.

Takumi-mestere må gjennom en rekke ulike tester årlig, en av dem er å brette en origamikatt på 90 sekunder med sin ikke dominante hånd! Prøv gjerne selv ved å klikke på knappen under:

Lexus F Models Section03 12 1920X1080 Tcm 3169 1030778

F-filosofien

F-filosofien handler om vår kjærlighet og lidenskap til ytelse, og uansett hvilken Lexus du velger er modellene våre designet for å gi deg en ren, inderlig og jublende opplevelse. F-filosofi er navnet vi har gitt denne forpliktelsen og dette utgangspunktet. Slik at når du kjører en av våre F-modeller øker kjøregleden.

Lc 500H 10 4 2

Design

Vårt design er øyeblikkelig gjenkjennbart og vil alltid vekke følelser og inspirere grensesprengende ideer. Dristig, annerledes og retningsbestemt.

Ls500H 12 Stu Dh 2017 4

Teknologi

Teknologi er katalysator for skapende virksomheter. Vi driver teknologi fremover og styrer dem i overraskende og fantasifulle retninger. Intelligent førerstøtte gjennom sikkerhetssystemet LSS+ fungerer intuitivt og intelligent for å støtte og beskytte deg.

Lexus Lf Sa Section02 02 810X1080 Tcm 3169 1031056

Konseptbiler

Våre dristige konseptbiler er det som driver Lexus fremover. Trykk på knappen under for å lese mer her om våre konseptbiler, det vil garantert få pulsen din til å slå raskere.