Kontakt oss gjerne om du vil avtale prøvekjøring, be om et pristilbud eller om du har noen spørsmål.

Geir N. Vikebø
  • Geir N. Vikebø
  • Daglig leder
Jon Tangen
  • Jon Tangen
  • Salgskonsulent
Tim Coucheron
  • Tim Coucheron
  • Servicekoordinator

Besøk oss

Åpningstider

Hverdager
07:00 – 16:30 (tors 19:00)
Lørdager
10:00 - 14:00

Kontakt oss

Design og Utvikling: Tada.no

Lexus NX 450+

Føl mer i hvert øyeblikk

Neste generasjons SUV er her. Designet for å begeistre og vekke sterke følelser i selv de minste øyeblikk. Et slående utseende, en klasseledende Lexus Plug-in hybrid drivlinje, og ytelse som begeistrer og gjør at du føler mer i hvert øyeblikk. Den helt nye Lexus NX føles ulikt alt som har vært til nå.

Prøvekjør Priser og utstyr
Nx 450 Plug In Hybrid Exterior 01

Rent Raffinement

Nye NX benytter klasseledende drivverk for plug-in hybrid, og drar full nytte av Lexus' 15 års erfaring som anfører innen elektrifisering. En fantastisk kraft og akselerasjon, kombinert med klassens beste drivstofføkonomi og utslipp – uten å gå på bekostning av bagasjeplass eller drivstoffkapasitet. NX tar seg like lett frem på landevei som motorvei, og gir en herlig følelse av raffinement og spenning.

Nx 450 Plug In Hybrid Interior 02

Kjør med selvtillit

Når du legger hendene på rattet i nye Lexus NX, vil du umiddelbart kjenne følelsen av elektrifisert kraft og smidighet. Når du kjører, forsterker den behagelige stillheten kontakten mellom veien og deg. Det samme gjør den forbedrede aerodynamikken og det senkede tyngdepunktet. Når du svinger og akselerer foregår det et fantastisk samspill mellom drivverket, det nye, stive chassiset og den ultra-presise styringen. Den dynamiske nøyaktigheten både behager og begeistrer, i like stor grad. Det er dette vi kaller Lexus Driving Signature.

7

En onotenashi-velkomst

Når du nærmer deg bilen lyses dørhåndtakene opp, som for å ønske deg velkommen. Inne i bilen kan du styre belysningen og velge fra en fargepalett med 64 stemningsfulle fargetoner. Omotenashi - en eldgammel japansk filosofi om å forutse menneskers behov - er å finne overalt. Som et fristed for håndverkskunst, er det komfortable og romslige interiøret svært vakkert utført. Det hele gjøres enda mer behagelig med S-Flow klimakontroll, som oppdager hvilke seter som er i bruk eller hvor solen skinner, og tilpasser klimaet deretter.

5

Lukseriøs kontroll

Sett deg vel til rette i den fantastiske sitteplassen i det unike Tazuna cockpit-konseptet. Førerplassen er designet for å skape en intuitiv forbindelse med de viktigste instrumentene plassert rundt sjåføren, og har et imponerende Head-Up Display (HUD) som er det største i sin kategori. Jevn kraft, kontroll og informasjon formidles i samme siktlinje. Rundt om vekker håndverket til de berømte Lexus Takumi-håndverkerne sansene dine, gjennom den elegante finishen på dørinnsatsen og den forlokkende duften av de utsøkte skinnsetene. Rattet føles som tømmene mellom hest og rytter. Små justeringer får nøyaktig respons, nesten som om bilen forutser den neste bevegelsen din. Det hele er mesterlig utført for å få deg til å føle mer i hvert øyeblikk.

Lexus App

Alltid tilkoblet

Med et unikt system for skylagring og neste generasjons multimediasystem er du hele tiden digitalt tilkoblet. Med trådløse oppdateringer (Over The Air) kan du være sikker på at du alltid har den siste og beste programvaren. Stemmen din kan styre flere funksjoner enn noen gang, som på intelligent vis forstår og responderer på dine talekommandoer. Med den smarte Lexus Link-appen kan du blant annet fjernstyre varmeapparatet på kalde morgener, planlegge lading eller spore reisen din.

2021 Lexus All New Nx Overview Hero Video Desktop Cover 1920X1080 Tcm 3169 2272774

Ren Sofistikasjon

Opplev NX' unektelig selvsikre oppsyn, som er helt i tråd med bilens eksklusive stamtavle. Begeistring kommer som standard med nye Lexus NX. Den dristige utvendige stylingen fremheves av den skulpturelle fronten og signaturgrillen, og suppleres med en bred bakstilling. Vakkert utførte og karakteristiske linjer antyder om vitaliteten som ligger og venter under overflaten. Utseendet kompletteres med det slanke, sammenhengende baklyset og de stilige nye 20" hjulene. NX tar steget forbi ren estetikk, og skaper en funksjonell skjønnhet.

Nx 450 Plug In Hybrid Interior 04

Fullstendig betryggende

Med det forbedrede Lexus Safety System +3 tas følelsen av å være beskyttet og ha kontroll til nye høyder. En debutant på nye Lexus NX er teknologien e-Latch, som sørger for trygg inn- og utstigning gjennom elektronisk aktiverte dører som automatisk forhindrer åpning når det nærmer seg kjøretøy bakfra. For å gjøre livet enklere, kan du parkere nye Lexus NX med et tastetrykk. Bilen skanner omgivelsene og kan til og med gjenkjenne parkeringsplasser du bruker jevnlig. Uansett hvor du reiser i denne bilen, kan du være trygg på at du har det siste innen teknologi for hånden.